Rolluiken & Screens

Rolluiken & Screens

Niet voor niets blijft de vraag naar rolluiken en screens stijgen.

Rolluiken

Rolluiken verduisteren niet alleen maar zorgen ook voor minder inkijk en beschermen tegen geluid. Rolluiken zorgen bovendien voor veiligheid en isolatie. Ze sluiten de woning af en houden in de winter de kou buiten. In de zomer blijft uw woning heerlijk koel. Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren.

Wanders Kozijn en Timmerwerken levert rolluiken van het merk Harol en Heroal. Deze gerenommeerde merken staan voor kwaliteit. De rolluiken zijn weersbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de verstevigde lamellen en consoles kunnen ze tegen een stootje.

Screens

Screens zorgen ervoor dat zelfs tijdens de warmste zomerdagen heerlijk koel blijft in uw woning of kantoor.  Screens zijn eenvoudig te plaatsen, zonder ingrijpend breek- of kapwerk. Ook de screens die Wanders Kozijn en immerwerken levert, zijn van de merken Harol en Heroal. Dit is een bewuste keuze want Harol en Heroal staan voor kwaliteit. U heeft de keuze uit alle mogelijke technische hoogstandjes en een oneindig kleurenpalet tegen standaardprijs.

Laat u vrijblijvend informere n door Wanders Kozijn en Timmerwerken.

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF