Deurkozijn levering in regio Emmen / Klazienaveen

Deurkozijn levering in regio Emmen / Klazienaveen

Belangrijk voor het aanzien van uw woning én voor uw veiligheid: een professioneel en goed geplaatst deurkozijn. Een deurkozijn is het visitekaartje van uw woning bij uitstek. Uw gasten staan namelijk altijd even stil bij de ingang van uw woning en zien dus uw deurkozijn en deur tot deze open gaat! Een goede reden om te zorgen dat deze in goede staat is en past bij uw gewenste stijl.

Veiligheid met een deurkozijn in goede staat

Een goed deurkozijn is ook belangrijk voor uw veiligheid. Wanneer het deur kozijn in slechte staat is hebben kwaadwillenden meer kans om een deur gemakkelijk open te maken of een raam uit het kozijn te halen.

Wanders Kozijnen
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
T: 0524 - 224 925
E: info@wanderskozijnen.nl
BTW nr: NL001403304B28
KvK nr: 55366104

Houten deurkozijn

Wanders Kozijn en Timmerwerken kan uw woning of bedrijfspand voorzien van een houten deurkozijn welke uiteraard geheel op maat kan worden gemaakt. Hout heeft een natuurlijke look en past vaak goed bij gebouwen met een landelijke uitstraling. Het nadeel van een houten deurkozijn is dat deze onderhouden moet worden: uw zult met enige regelmaat de schilder nodig hebben om uw deurkozijn in goede staat te houden. De keuze van de houtsoort en een juiste plaatsing is bij een houten deurkozijn van zeer groot belang. Uiteraard kunnen wij dit perfect voor u verzorgen.

Kunststof deurkozijn

Geen schilderwerk meer en een strakke en moderne uitstraling: dat zijn de grote voordelen van een kunststof deurkozijn. Tegenwoordig hoeft een kunststof deur kozijn niet de plastic-look meer te hebben die de kunststof kozijnen vroeger vaak hadden. Tegenwoordig is kunststof verkrijgbaar dat een houtstructuur heeft, dus niet glad, en bovendien hebben de kunststof deurkozijnen mooie robuuste vormen. Ook zijn er veel kleuren verkrijgbaar en is het natuurlijk mogelijk de deur in een andere kleur dan het kunststof deurkozijn te bestellen.

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF