Kunststof Kozijnen in Klazienaveen

Wanders Kozijn en Timmerwerken is gevestigd in Klazienaveen. Vanzelfsprekend dat wij regelmatig in ons eigen dorp kunststof kozijnen mogen plaatsen! Vraag gerust ons naar onze referenties in Klazienaveen!

Hoge kwaliteit kunstof kozijnen

Wij werken met kunstof kozijnen van hoge kwaliteit, namelijk Kömmerling en Gealan. Deze merken hebben een compleet assortiment kunststof kozijnen, ramen en deuren en kunnen deze uiteraard volledig naar wens en in elke maat leveren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk de draaiende delen te voorzien van een andere kleur dan de vaste delen. Dit klinkt vanzelfsprekend maar dit is niet bij alle merken mogelijk!

N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
T: 0524 - 224 925
E: info@wanderskozijnen.nl
BTW nr: NL001403304B28
KvK nr: 55366104

Kennis en jarenlange ervaring

Wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van kunststof kozijnen door Wanders in Klazienaveen kunt u ons gerust bellen of mailen zonder dat u ergens aan vastzit of meteen al kosten hoeft te maken. Wij zijn altijd bereid om overdag of ’s avonds bij u langs te komen om uw wensen te bespreken en een advies te geven op basis van de kennis die wij in onze jarenlange ervaring hebben opgedaan. Wij willen altijd kwaliteit en vakwerk leveren voor een eerlijke prijs!

Niet alleen in Klazienaveen

Natuurlijk zijn wij niet alleen actief in Klazienaveen! Wij werken uiteraard ook in omliggende plaatsen in Drenthe zoals Emmen, Schoonebeek, Erica, Hoogeveen, Assen enzovoorts. Ook als u buiten Klazienaveen of buiten Drenthe gebruik wilt maken van onze kennis en ervaring op het gebied van kunststof kozijnenhouten kozijnengevelbekledingrolluiken, screens of glasservice kunt u een beroep op ons doen!

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF