Kunststof buitendeur laten plaatsen

Kunststof buitendeur laten plaatsen

Is uw voordeur aan vervanging toe? Zoekt u een betrouwbaar bedrijf die u een nieuwe voordeur kan leveren en deze perfect monteert zonder teveel overlast? Wanders is specialist in het leveren en monteren van kunststof kozijnen en deuren. Dagelijks plaatsen we voor onze grote groep tevreden klanten en we gaan ook graag  voor u aan de slag!

De uitstraling van een kunststof voordeur

Een voordeur geeft veel uitstraling aan een woning of bedrijf. Het is toch het punt waar u bezoekers ontvangt en toegang geeft tot uw woning of bedrijf. Uw gasten staan meestal op deze plaats even te wachten tot de deur wordt geopend en de voordeur wordt dan ook door menig bezoeker uitgebreid bekeken. Logisch dat u hier een goede uitstraling wilt hebben! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met kunststof deuren en we adviseren u graag zodat u een goed passende voordeur krijgt met de uitstraling die u wenst.

Perfect passend, isolerend en veilig

Het voordeel van een kunststof buitendeur is dat de onderdelen perfect in elkaar passen en gemakkelijk te stellen zijn. Doordat alles perfect past is er nooit sprake van tocht en de deuren zijn ook isolerend en voorzien van hoog rendament glas die de warmte binnenhoudt en de kou buiten. De kunststof voordeuren en andere buitendeuren die wij leveren zijn altijd voorzien van SKG** hang en sluitwerk dat voldoet een het politiekeurmerk, dus over toegang door ongewenste bezoekers hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wanneer heb ik mijn nieuwe kunststof voordeur?

We maken graag een afspraak om samen met u een mooie nieuwe kunststof voordeur te selecteren en natuurlijk de maten goed in te meten. Vervolgens vragen we bij onze leveranciers de prijs op en sturen u zo snel mogelijk een offerte op maat. Na uw akkoord op ons aanbod bestellen wij meteen uw nieuwe deur en plannen wij samen met u een datum om deze te plaatsen. Er is altijd sprake van levertijd omdat uw nieuwe deur speciaal voor u word gemaakt, het duurt daarom meestal een week of 8 voordat wij uw nieuwe deur kunnen plaatsen.

Offerte ontvangen?

Neem contact met ons op om een prima offerte te ontvangen voor het leveren en monteren van uw prachtige nieuwe voordeur!

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF