Kunststof kozijnen prijzen

Kunststof kozijnen prijzen

oor iedereen die zijn of haar woning wil laten voorzien van kunststof kozijnen is de prijs van groot belang. Logisch! U wilt niet teveel betalen. Wij begrijpen dat want wij zijn zelf ook zeer prijsbewust bij het inkopen. Wij willen altijd een goed en kwalitatief product leveren en dat voor de beste prijzen. Wij willen geen kunststof kozijnen plaatsen waarvan wij weten dat deze dan wel goedkoop zijn maar waar wij geen garantie op kunnen geven omdat de kwaliteit beneden peil is.

Goede kwaliteit kunststof kozijnen voor goede prijzen!

Dat is waar wij voor gaan. Een product waar u geen spijt van krijgt, waarop garantie kan worden geboden en waar u jaren plezier van zult hebben. En bovendien hoeft dat helemaal niet zo duur te zijn! Doordat wij goede afspraken hebben met onze leveranciers kunnen wij prima kunststof producten leveren voor kozijnen prijzen die meer dan goed zijn!

Wanders Kozijnen
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
T: 0524 - 224 925
E: info@wanderskozijnen.nl
BTW nr: NL001403304B28
KvK nr: 55366104

Gratis offerte aanvragen

Om voor uw woning of bedrijfspand een juiste prijs vast te kunnen stellen moeten wij altijd zelf de situatie kunnen bekijken en inmeten. Een kleine afwijking kan namelijk grote gevolgen hebben voor zowel het plaatsen van de kozijnen als het bedrag waar wij het voor kunnen aanbieden. Uiteraard is het aanvragen van een offerte gratis! Neem contact met ons op en wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een goed aanbod!

Houten of kunststof kozijnen

Wij merken dat onze klanten vaak houten kozijnen hebben die men graag wil vervangen door kunststof. Vaak denkt men dat kunststof kozijnen duurder zijn dan hout maar in veel gevallen is het juist andersom en zijn de prijzen van kunststof kozijnen lager dan die van nieuwe houten kozijnen. Alle reden om ons een aanbod te laten doen!

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF