Kunststof kozijnen plaatsen in Coevorden

Kunststof kozijnen plaatsen in Coevorden

Bent u op zoek naar een regionale, betrouwbare partij om kunststof kozijnen te leveren en monteren in de regio Coevorden?

Specialist in kunststof kozijnen

Ons bedrijf is kleinschalig en gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen, deuren en ramen. Ook monteren we onder andere rolluiken en screens. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we gerust zeggen dat ons vakmanschap is aangetoond door de vele afgeronde projecten en grote groep tevreden klanten.

Voor Coevorden

Na de eerste jaren gevestigd te zijn geweest in Klazienaveen, nabij Emmen zijn we enkele jaren geleden verhuisd naar Dalerveen. Hier kon het bedrijf verder groeien met eigen opslagruimte en werkplaats en is ook het plaatsen van kunststof kozijnen in de regio Coevorden verder uitgebreid. Nu we vanuit Dalerveen werken is Coevorden perfect bereikbaar en zijn we in dit gebied dan ook steeds vaker te vinden. Voor u als klant is het natuurlijk prettig om zaken te doen met een regionale partij. We kunnen snel langskomen voor het inmeten, maken van een offerte en het monteren van kunststof kozijnen. Ook wanneer er eens service nodig is dan is een afspraak snel gemaakt!

Wanders Kozijnen
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
T: 0524 - 224 925
E: info@wanderskozijnen.nl
BTW nr: NL001403304B28
KvK nr: 55366104

Eerste klas kunststof kozijnen

Wij werken uitsluitend met de beste merken kunststof kozijnen, deuren en ramen. Hierdoor zijn we niet de goedkoopste maar kunnen we wel garantie geven en weten we dat de kans op problemen minimaal is. Vanaf het begin zijn we gegaan voor kwaliteit tegen eerlijke kosten en dit heeft ons een goede naam opgeleverd. Kozijnen en deuren moeten tientallen jaren meegaan en daarom is goede kwaliteit hier de enige goede oplossing.

Offerte kunststof kozijnen voor Coevorden?

Wij gaan graag voor u aan de slag in de gemeente Coevorden! Neem vrijblijvend contact op over uw wensen. We komen op korte termijn langs om deze te bespreken en indien gewenst te adviseren. Zo snel mogelijk ontvangt u daarna een offerte van ons met een vaste prijs en overleggen we wanneer de kunststof kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden. Door de populariteit van kunststof producten is er altijd levertijd maar we doen altijd ons best zo snel mogelijk voor u aan de slag te gaan als u kiest voor Wanders Kozijnen!

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF