Kunststof Kozijnen in Emmen, Coevorden en omgeving

Kunststof Kozijnen in Emmen, Coevorden en omgeving

Wanders Kozijn en Timmerwerken levert en plaatst kunststof kozijnen van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wij werken exclusief met de merken Kömmerling en Gealan en met ervaren vakmensen om de raamkozijnen goed en snel te plaatsen. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Emmen, Coevorden, Klazienaveen, Hoogeveen en omgeving maar u kunt natuurlijk ook buiten dit gebied altijd contact met ons opnemen.

Kunststof kozijnen van Kömmerling

Kozijnen van Kömmerling zijn hoogwaardige kunststof kozijnen, voorzien van de kwaliteitskeurmerken KOMO en SKG. Er is keuze uit een compleet systeem voor kunststof kozijnen, ramen en deuren, naar binnen- en naar buitendraaiend. Kömmerling houdt rekening met de typisch Nederlandse bouwstijl, waarbij u onder andere kunt kiezen voor gekleurde draaidelen. Deze kunststof kozijnen leveren we uiteraard met isolerend glas.

Kunststof kozijnen van Gealan

Ook voor de kozijnen van Gealan geld dat het hoogwaardige kunststof kozijnen zijn, en natuurlijk voorzien van de kwaliteitskeurmerken KOMO en SKG. Ook is er bij Gealan keuze uit een compleet systeem voor kunststof kozijnen, ramen en deuren, naar binnen- en naar buitendraaiend.

Hout vervangen door kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen kunnen uiteraard worden toegepast in nieuwbouw maar bij een renovatie kunt u uw houten kozijn vervangen door kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben weinig tot geen onderhoud nodig en kunnen vele jaren mee!

Deur met kozijn

Niet alleen raamkozijnen zijn verkrijgbaar van kunststof: ook deuren, met of zonder een raam, zijn compleet en in elke maat inclusief kozijn leverbaar!

Wij zijn gevestigd nabij Emmen, Drenthe

Wilt u een nieuw kozijn kopen? Wij zijn vooral actief in Drenthe. Wij leverden al kunststof kozijnen in EmmenKlazienaveen, Schoonbeek, Erica, Hoogeveen en vele andere plaatsen in Drenthe. Uiteraard werken wij ook buiten Drenthe. Neem gerust contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Wordt u ook een tevreden klant van Wanders Kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Vraag nu om een offerte >
Bel 0524 - 224 925
MEER DAN 10 JAAR ERVARING
KORTE LIJNEN
GEEN BETALING VOORAF